Κερατόκωνος σε παιδιά. Αποτελέσματα μελέτης σχεδόν 2000παιδιών.

Παρακολουθήστε την ομιλία της κα Μπαντέκα στο TVRS Open Day 2021 σχετικά με τη μελέτη της τοπογραφίας κερατοειδούς σε σχεδόν 2000 παιδιά.

Το Thessaloniki Vitreoretinal Summer School εδώ και 10 χρόνια έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο πετυχημένα διεθνώς σημεία συνάντησης των ειδικών και εκπαίδευσης των νέων οφθαλμιάτρων από όλο τον κόσμο, στις τελευταίες τεχνικές της χειρουργικής του οπισθίου πόλου.

Για το 2021 παρά τις καθυστερήσεις και τους περιορισμούς της Πανδημίας η οργανωτική επιτροπή και η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας LMVision αγκαλιάζουν για ακόμη μια φορά τους νέους αλλά και λιγότερο νέους οφθαλμιάτρους της Βορείου Ελλάδος δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στις διαλέξεις και εκπαίδευσης στις πιο σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές διοργανώνοντας το 4ο TVRS OPEN DAY.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις του προγράμματος του TVRS το Σάββατο 4/9/2021 και να εκπαιδευτούν στο πρωτοποριακό Bionico Wet Lab που περιλαμβάνει 3D χειρουργική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα του 4ου TVRS OPEN DAY ήταν προσαρμοσμένο ώστε να μην περιορίζεται στις παθήσεις του οπισθίου πόλου και να προχωρά ένα βήμα παραπάνω από την κλασική εκπαίδευση δίνοντας την ευκαιρία στους νέους συναδέλφους να έρθουν σε επαφή με διαγνωστικές και χειρουργικές μεθόδους που δεν συναντούν στην καθημερινή πρακτική.

Κύριο θέμα του TVRS Open Day το 2021 ήταν η αντιμετώπιση επιπλοκών στην επέμβαση καταρράκτη και η τοποθέτηση ενδοφακού σε απουσία περιφακικής στήριξης.

Παρακολουθήστε εδώ τις ομιλίες του TVRS OPEN DAY 2021.

JuniorVision - Εξειδικευμένες παιδοοφθαλμολογικές υπηρεσίες

LMVISION - Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας